Forrige udstilling

SEPARATUDSTILLING 2017

Lisa Marie Frost
billedkunstner
 

Humlebæk Bibliotek
Humlebæk Center
BUS 388, 370. Tog: Humlebæk St.


22. april - 10. maj 2017
 

 

Lisa Marie Frost

Lisa
flyttede til Humlebæk i 2002 og bor der stadig! Hun arbejder hjemmefra, i et lille sort træhus i familiens have, som er bygget netop til arbejdsplads for en kunstner og indretningsarkitekt.

Hun skaber indretninger og udsmykninger for virksomheder, og det sker altid ud fra virksomhedens idealer, ønsker og mål. Det er Lisa Maries intension at skabe omgivelser, der vil kunne give medarbejderne en arbejdsplads med  inspirerende og smukke rum, som vil bibringe et plus på bundlinien.
 

 

Kunst giver livslyst

En af Lisa Maries største passioner er at formidle energi og livslyst via monotypi tryk og malerier - det er i al fald hendes intention. Men om det lykkedes, ved hun aldrig. Og netop dette er måske den største drivkraft for hende - drivkraften til at gøre sit ypperste hver dag - og forsøge at gøre det endnu bedre i morgen. Hele tiden!

Inspirationen til hendes tegninger og grafiske tryk finder Lisa Marie i den danske natur, dens smukke og  fantastiske verden, men også fra mennesker, hun møder og ting, hun hører og ser. Hun fanger disse stemninger og fastholder dem med blyantens streg og monotypiteknikkens univers. Farverige og vilde abstraktioner, disede drømmelandskaber og noget der ligger et sted midt imellem. Med enkelte genkendelige fragmenter - såsom træer og mennesker der vokser frem, men også i farvens fylde - giver hun billederne en klangfuld, skiftende karakter.

En bemærkelsesværdig udstilling i Humlebæk kunstforening!:

For nøjagtig 14 år siden afholdt Lisa Marie Frost sin første kunstudstilling efter at have opsagt et ønskejob i reklamebranchen - hun ville arbejde med kunst på fuld tid. Udstillingen dengang i Humlebæk kunstforening skulle vise sig at være startskuddet til et liv som selvstændig designer og kunstner. For Lisa Marie havde nemlig sat sig det mål, at hun kun ville fortsætte med en karriere som selvstændig, HVIS hun fik solgt kunst til personer, hun IKKE kendte på netop denne udstilling. Og det gjorde hun!

Så derfor kan hun i dag glædes over at være tilbage i Humlebæk med endnu en udstilling – og den afspejler på en meget smuk måde hendes kunstneriske liv gennem de seneste 14 år.

 

 

 

Humlebæk Kunstforening  ●  DK-3050 Humlebæk

Udstillinger i Humlebæk, kunstner- og værkstedsbesøg, kunstture, udflugter,
guidede museumsture, kunstarrangementer, netgalleri, kunstlotteri

- stiftet 1980

          

Udstillinger

Kunstture

Sommerudflugt

Udstillingsglimt

Netgalleriet

Bliv medlem

Om foreningen

Vedtægter

Generalforsamling

Kontakt (telefon/e-mail)